Ligjeratë nga Prof.Dr.Orli Fridman

Të enjtën me datë 05.03.2020 në gjykatoren e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës, para studentëve ligjëroj Prof.Orli Fridman, Profesoreshë në Universitetin Singidunum ne Beograd. Në këtë ligjëratë studentët patën mundësinë që të njoftohen më shumë rreth temës “Konfliktet, Kujtesa dhe Aktivizmi permes Kujteses: Perballja me te Kaluara te Vështira”.

Kjo ligjëratë u organizua nga Qendra e Burimeve për Drejtësi Tranzicionale e Universitetit të Prishtinës me mbështetje të organizatës UNWOMEN ne kuadër te UN Peace-Building Fund (Fondi i Kombeve te Bashkuara për Ndërtimin e Paqes).